Tips til, hvordan dit barn også bliver sundere

30. juni / admin Kategori

editorial

Mange vælger at tage ingefærshots for at holde kroppen og det mentale helbred sundt. Hvis du både er nybagt forælder og tager ingefærshots, går du formentlig også højt op i dit barns sundhed. Der er mange måder du kan holde dit barn sundt på. Her gælder det både i forhold til det mentale helbred, men også det fysiske helbred. Både kost og træningsøvelser spiller ind under den fysiske sundhed af dit lille barn. Den fysiske udvikling er især vigtigt i barnets første par leveår og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på dette. 

Styrk dit barns fysiske form med en Hyggi legemåtte 

Når dit barn ligger på gulvet og undersøger verden eller leger, er det vigtigt at barnet ligger på et sikket underlag. Hos https://Hyggi.dk kan du finde lækre, sikre og minimalistiske legemåtter, hvor dit barns sundhed og udvikling er i fokus. Legemåtterne findes i et stilfuldt design og er nemme at rengøre. 

Legemåtter i flere forskellige størrelser

Hyggi har flere forskellige størrelser, så du kan finde en legemåtte, der passer til dit hjem. Så kommer legemåtten hverken til at fylde for meget, eller for lidt. Har du lyst til at have legemåtten mere centreret i rummet, kan du også vælge en rund legemåtte. Derudover findes der også de klassiske firkantede legemåtter. 

Barnet kan bruge legemåtten lige fra barnet er helt spæd. Derudover har barnet også glæde af måtten i flere år, hvor det, for eksempel, kan blive brugt i barnets legehjørne i dagligstuen.

image

Lækre designs, der matcher dit hjem

Hyggi legemåtten kan også findes i flere forskellige designs, så du kan vælge en legemåtte, som passer dit dit hjem eller dit barns værelse bedst. Flere af legemåtterne findes også i kønsneutrale farver. Kommer der en dag, hvor du kunne tænke dig at skifte designet på din Hyggi legemåtte, er dette heldigvis nemt. På legemåtten findes der nemlig to forskellige designs – et design på den ene side og et andet på den anden side af måtten. De forskellige designs er alle inspireret af den nordiske natur og passer derfor også ind i mange nordiske hjem.

Flere fordele med en Hygge legemåtte

Med en Hyggi legemåtte kan du med god samvittighed nyde dit ingefærshot eller grøntssagsjuice, imens dit barn trygt udforsker verden på gulvet. Vælger du at investere i en stor Hyggi legemåtte, kan du efterfølgende ligge på gulvet sammen med dit barn. 

Med en Hyggi legemåtte, får du: 

  • et blødt og støttende underlag som styrker dit barns fysiske udvikling 
  • sikkert materiale, der er godkendt i EU
  • en vendbar måtte med to forskellige designs 

et underlag, som er praktisk og nemt at rengøre